Forleden var jeg som sagt på café sammen med mine søstre. Det var godt vejr, så vi fandt en café hvor vi kunne sidde udenfor og spise vores frokost. Jeg fik en lækker Pampas sandwich med okse mørbrad og skiver af aubergine i, og så hjemmelavede pomfritter med chilimayo til. Begge mine søstre valgte et noget sundere alternativ, nemlig en youghurt med jordbærsirup, lækker frugt og nødder. Begge måltider er favoritter hos mig, når jeg er på café Mikkel. Specielt yoghurten er et hit om sommeren.

 Har I også haft problemer med blogger de sidste dage?
Når man logger ind står det som om jeg ikke er logget ind, og jeg kan derfor ikke skrive kommentarer. Så sorry til dem jeg ikke har fået svaret på endnu. Håber virkelig der snart kommer orden på det igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...