Jeg var jo som sagt til et wellness event i sidste uge. Udover at få champagne og lækre pindemadder, fik vi også en rundvisning i La Biosthetiques wellness center og hørte et foredrag af Good-life-coachen Sally Walker. Hun sagde nogle spændende ting, som fik mig til at tænke over nogle ting. Bla. at man skal være tilfreds med sig selv – og hvis man ikke er det, må man gøre noget ved! Og et eller andet sted ved vi det jo alle sammen godt, man glemmer det bare nogle gange når man har lidt modgang. Men det handler ikke om at man skal gå på kur eller pine sig selv med overdrevet meget træning hvis man f.eks. vil tabe sig. Man skal derimod tilpasse sin kost og sin motion efter sin EGEN krops behov, og ikke nødvendigvis leve ligesom veninden bare fordi hun tabte sig af det. Vi er forskellige og har forskellige behov!
Sally Walker coacher ikke kun i vægttab, men bla. også i følelsesmæssig sundhed – så kort sagt i hvordan du opnår et godt liv.
Til eventet fik vi alle en goodiebag med en restrukturerende olieekstrakt i. Nedenfor er en beskrivelse af produktet fra La Biosthetiques hjemmeside

LA CAPSULE BEAUTE er et ideelt supplement til din daglige skønhedspleje, der er egnet til enhver hudtype. Vha. kombinationen med fugtighedsplejeprodukterne fra de enkelte LA BIOSTHETIQUE-hudplejemetoder intensiveres fugtighedsindholdet i huden. LA CAPSULE BEAUTÉ er egnet til alle hudtyper og mennesker på ethvert alderstrin og indeholder ingen konserveringsmidler.

Jeg var så heldig at få en ekstra goodiebag, så min tanke er lidt at udlodde den som give-away, så en af jer får muligheden for at prøve dette lækre produkt. Hvad synes I om den idé, er det noget? Vil meget gerne have noget feedback, da jeg jo ikke har haft en give-away før.
Har selv prøvet produktet og min hud bliver dejlig blød af det 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...