???

Paul & Joe

?

Missselfridge.co.uk

??

Modekungen.se

????

Gina Tricot

????

Forleden tog jeg min hvide skjorte fra Zara på. Jeg havde ikke haft den på i meget meget lang tid, så da jeg pludselig så mig selv i spejlet med den, synes jeg sgu den var ret okay. Lige pludselig har jeg fået lyst til at have skjorte på til alt (overdrivelse fremmer forståelsen). Det var der jeg fandt ud af at jeg kun ejer tre skjorter. Det er altså ikke så meget. Efter jeg havde den på fra Zara forleden, har den ligesom fået et comeback hos mig. Den er lidt transparent og dejlig løs, så man kan stoppe den ned i bukserne og lade den bule ud over buksekanten. Det kan jeg godt lide ved den. Er nu på jagt efter flere skjorter, fordi de jo bare passer til så meget og så er de dejligt lette. Forestil jeg lige den hvide skjorte fra Modekungen.se over en bikini eller den pink til et par denimshorts.
Hvilken en kan I bedst lide, eller har I andre forslag til skjortekøb?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...