Breakfast: Porridge with pieces of apple
 Lunch: Rye bread with avocado and cottage cheese
Dinner: Curry soup with chicken
Så skulle jeg rigtigt overraske min mor med morgenmad og jordbær dyppet i chokolade i anledning af det er mors dag, og hvad sker der så! Jeg bliver kaldt på arbejde kl. 5 om morgenen [læs: natten]. Øv og jeg havde sådan glædet mig til at sidde hjemme og hygge om min mor. Heldigvis fik jeg tre timers fri inden jeg skulle møde igen om eftermiddagen, så jeg kunne lige nå hjem og spise sen morgenmad med mine forældre og et besøg hos mormor, inden dagen atter stod på arbejde. Sådan kan det gå, man bestemmer jo ikke selv om man bliver syg. Men arbejdsdagen er også gået hurtigt i og med der har været rigeligt at lave, så det har sgu været okay. Nu er jeg bare mega træt.
Det jeg ville sige med billederne var egentlig noget helt andet, nemlig at jeg selv synes jeg er begyndt at leve mindre usundt. Det er egentlig ikke fordi jeg er specielt sund, men mindre usund end jeg plejede. Jeg lyver ikke når jeg siger at jeg ku’ kværne 3 twix og lidt slik mens jeg så en film eller æde en hel jordbærkage. Ved ikke om jeg stadig kan, for har nemlig ikke sådan haft lysten til at overspise. Jeg tror jeg er blevet mere opmærksom på den dårlige følelse man har i kroppen efter man har spist alt for meget, og sådan har jeg ikke lyst til at have det. Så lige pludselig er det bare gået meget let med at spise lidt mindre kage og chokolade. Det har jeg ikke prøvet før! F.eks. det slik jeg købte i Tyskland i sidste måned har jeg ikke en gang spist op endnu, hvilket er (eller var?) meget ulig mig.
Jeg har bare lavet nogle bittesmå ændringer som er nemme for mig at holde. Spiser havregrød ca. et par gange om ugen, Spiser ikke længere kage mens jeg er på arbejde (arbejder hos en bager), forsøger at spise rugbrød hver dag og prøver også at mærke efter hvornår JEG er mæt og ikke hvornår mine øjne er! Og selv om jeg vist ikke rigtig har tabt mig af det, så føler jeg mig bare bedre tilpas – og måske er mine bingoarme egentlig også blevet lidt mindre!? Eller også føles det bare sådan. Dejligt! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...