Top: gina Tricot // pants: Primark // denim jacket: Primark // sneaks: Bianco // earrings: Glitter // net: Lanvin <3 H&M; 
Er så glad for min cowboy jakke, som jeg købte, da jeg boede i London. På det tidspunkt var det jo bare vinter og koldt, men jeg kan mærke at jeg kommer til at bruge den en del her i foråret og garanteret også på nogle af de kølige sommeraftener. Har allerede haft den på et par gange.
I dag har den stået på arbejde, så har ikke fået nydt så meget af solen, men okay det har også blæst en halv pelikan. Jeg håber vejret er mere roligt i morgen, der skal grillen nemlig frem for første gang i år. Det dufter altid så godt med grill mad – det glæder jeg mig til. Kryds fingre for vejret. Glæder mig også til at hygge om min mor i morgen inden jeg skal på arbejde. På mors dag skal børnene jo varte op, ikke 🙂 Jeg skal til bageren og købe nybagt brød til morgenmad og så skal vi have jordbær med chokolade til dessert, som jeg i al hemmelighed har stået og lavet i dag. Elsker de små overraskerlser i hverdagen (okay det lød som en kinder reklame)
Hvor meget går I op i det med mors dag, er det som alle andre dage eller står den på en wellness tur med mutti eller hvad gør I?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...