Agnes opskrift
Smelt smørret, tilsæt mælk og pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, salt, vanilje, rørsukker og bagepulver i en anden skål. Hæld derefter væsken i skålen lidt efter lidt, mens du rører. Rør, til dejen er glat. Bland jordbærene i og kom dejen i muffinforme foret med små papirforme. Bag kagerne ved 200 grader i 15-20 min. Lad dem køle af i en times tid inden de dekoreres med jordbærfrosting.
Jordbær frosting:
250 g smør (saltet)
1 stang vanilje (kornene)
250 g flormelis
100 g frosne jordbær (blendede. Det er vigtigt at saften kommer med)
lidt citronsaft
Lad smørret få stuetemperatur, tilsæt vaniljekorn og sigt flormelis heri. Pisk, til frostingen er hvid, luftig og skummende. Herefter tilsættes blendede jordbær og citronsaft. Frostingen er nu klar til at blive smurt på kagerne.

Den må jeg prøve! Jeg synes måske ikke Agnes er det bedste i verden, men det er altid rart med opskrifter :p
Nej sådan havde jeg det også da jeg smagte dem, men det rart man kan bage dem selv så man ikke behøver betale 30 kr. stykket 🙂
Hej, har du opskrifter fra andre agnes cupcackes? 🙂 f.eks. red velvet
Nej det har jeg desværre ikke. Men du kan finde en red velvet opskrift her: http://missjeanett.dk/2010/12/red-velvet-cupcakes/
Det kan jo være den er lige så god som dem fra Agnes 😉
Hej, jeg har ledt efter opskriften på Agnes topping så længe. Tak, glæder mig til at prøve opskriften.
Glad for at du fandt den 🙂
bliver frostingen ikke meget fed?
Altså der går self meget smør til, men jeg synes ikke den smager fed. Den er sød, men det kan jeg godt lide ved den :o)
Skal de frosne jordbær hele i dejen eller hvordan gør man lige det?
Det er selvfølgelig individuelt hvad man synes fungerer bedst, men jeg ville lige hælde noget kogende vand over dem i en si, og så ville jeg skære jordbærene over en gang. Det kommer selvfølgelig også an på størrelsen af dem 🙂
Ok. Tak for svar…
Jeg prøvede at lave dem med friske jordbær og de blev gode.
Dog blev frostingen elendig. Helt tynd og stivnet slet ikke. Hvad mon jeg har gjort forkert?
Uha det ved jeg ikke helt hvis du har fulgt opskriften. Jeg laver som regel en helt klassisk frosting, og der skal næsten ingen væske i, for så bliver frostingen meget tynd.
Opskriften på den originale butter frosting får du lige her:
250 g flormelis
80 g. meget blødt smør (gerne lurpak)
1/4 dl. minimælk
1 tsk vanillesukker
evt. lidt frugtfarve
Pisk flormelis, vanillesukker og det bløde smør sammen med en elpisker. Tilsæt mælk lidt af gangen. Jo mere der piskes, jo lettere og luftigere bliver frostingen.
Som du kan se i denne opskrift, skal der næsten ingen væske i(en kvart dl.). Man skal bare blive ved med at piske til den er luftig. Hvis du vil have mere inspiration til frostings og cupcakes kan du klikke på dette link: http://byjenni.blogspot.com/search/label/cupcakes