Jeg så tilfældigt i ugebladet Hjemmet at der var en artikel om agnes cupcakes og i den forbindelse opskriften på deres strawberry cupcakes. Så hvis I er helt vilde med Agnes cupcakes, er det bare med at komme i gang. Nedenfor er opskrifen på dem, som jeg har siddet og skrevet af.
Strawberry cupcakes
(8-12 stk.)
125 g smør
½ dl. sødmælk
2 æg
125 g mel
½ tsk. salt
korn af en stang vanilje
125 g rørsukker
1 tsk. bagepulver
100 g frosne jordbær

Smelt smørret, tilsæt mælk og pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, salt, vanilje, rørsukker og bagepulver i en anden skål. Hæld derefter væsken i skålen lidt efter lidt, mens du rører. Rør, til dejen er glat. Bland jordbærene i og kom dejen i muffinforme foret med små papirforme. Bag kagerne ved 200 grader i 15-20 min. Lad dem køle af i en times tid inden de dekoreres med jordbærfrosting.

Jordbær frosting:
250 g smør (saltet)
1 stang vanilje (kornene)
250 g flormelis
100 g frosne jordbær (blendede. Det er vigtigt at saften kommer med)
lidt citronsaft

Lad smørret få stuetemperatur, tilsæt vaniljekorn og sigt flormelis heri. Pisk, til frostingen er hvid, luftig og skummende. Herefter tilsættes blendede jordbær og citronsaft. Frostingen er nu klar til at blive smurt på kagerne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...