Nyhavn, Bakken og shopping! – sådan skal et par solrige dage tilbringes.
Da jeg skrev forleden at jeg havde planer for tirsdag og onsdag, var det fordi jeg skulle en lille smuttur til København. Boede der på hotel sammen med mine forældre. Det er bare sådan noget vi gør en gang i mellem, og det er egentlig også dejligt at komme ud og lege turist eller bare slappe af og hygge andre steder end de vante.
Mine to fridage er blevet brugt på Bakken, i Nyhavn, I Kongens Have, I fields, på Strøget og på Fisketorvet – og så er de blevet brugt på at spise mig meget mæt. 3 x buffet på to dage er alligevel lige i overkanten. Ved ikke om I kender det, men for mit vedkommende kan øjnene altid spise mere end maven kan. Så her til aften står den bare på afslapning efter en dag med masser af mad og shopping.

Mine fødder gør ondt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...