Hehe så er der lige hjemmebixet smykker du!
Det er egentlig ved at være længe siden jeg har lavet dem, men jeg synes de er meget sjove, og jeg får da også brugt dem every now and then. Kom bare til at tænke på at jeg egentlig godt kan lide at være kreativ, men at det er længe siden jeg har siddet og lavet sådan noget. Engang lavede jeg altid jule- og fødselsdagskort. Synes det er så hyggeligt. Har også en gang strikket en hue – der blev jeg lidt imponeret over mig selv for jeg er sgu ikke så god til at strikke. Men jeg synes egentlig det er fedt når folk selv syr noget af deres tøj eller tilfører noget hjemmelavet til deres outfit. Det sker bare ikke så tit for mit vedkommende.
Nu vil jeg gå ud og nyde solen, måske købe mig en is…
Hav en dejlig dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...