Puha… er lige kommet hjem fra påskefrokost. Det har været en rigtig dejlig dag med masser af lækker mad, og blev selvfølgelig alt for mæt. Sådan går det jo altid til påske- og julefrokoster når man skal nå at smage det hele. Sjovt at man aldrig bli’r klogere. Det har været en lang dag – selv om det egentlig ikke føles så slemt – har nemlig først været (meget) tidligt oppe og på arbejde og så direkte hjem og gøre mig klar og afsted til påskefrokosten. Så kan godt mærke at min krop og mine øjne er trætte nu.
Nå men anyways (som man siger), da vi var oppe og spise på den vietnamesiske restaurant forleden, var min søster jo så sød at tage et par outfitbilleder af mig. Nu kameraet alligevel var fremme, kunne jeg jo også lige så godt tage et par stykker af hende, så her er hvad hun havde på.
 
Shirt:Vero Moda//jeans:Global funk//jacket:Kaos//Plateaus:Vagabond//scarf:Dixie//purse:Pieces//bracelet:Story//sunglasses:Friis&Co.;?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...