Hvor er det bare en dejlig dag i dag. For første gang i år har jeg stumpebukser (tror jeg det hedder) på, for første gang i år har jeg klipklappere på, for første gang i år er cowboyjakken hevet ud af skabet og for første gang i år har jeg siddet ude i haven og spist morgenmad. Det kan godt være det var blevet forår og solen var begyndt at titte frem, men i dag er det endelig RIGTIGT forår! Og så har jeg oven i købet fri fra arbejde. Det er sådan en dag som i dag der gør en bare lidt gladere og giver en bare lidt mere energi. Det er en dejlig måde at starte påskeugen på.
Selvom jeg lyder helt lalleglad, så har jeg egentlig ikke så meget at sige. Der sker ikke så forfærdelig meget for tiden, det er mest arbejde (og afslapning) , men mon ikke jeg kan få gjort min hverdag lidt mere alsidig og få lavet en masse ting nu vejret jo ligefrem byder en udenfor.

Skal I lave noget spændende i påsken?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...