Har haft en dejlig weekend, og har lavet en masse i denne weekend i modsætning til hvad jeg plejer. Var jo i Sønderborg og besøge min søster på højskolen. Lørdag aften var der fest og det er virkelig længe siden jeg har festet – har en tendens til at ende med at blive hjemme i weekenderne og hygge med film, is og slik i stedet. For det første orker man ikke at tage nogen steder når det er mørkt og koldt udenfor, og for det andet er det tøj man har på hjemme foran brændeovnen så meget mere behageligt. Nå men nu vender vejret også snart til det bedre, så får jeg forhåbentlig mere energi og får lyst til at lave noget hele tiden.
Men jeg nød virkelig at være ude blandt en masse mennesker (for a change) og være ‘i gang’. Igen fik jeg prøvet noget af højskolelivet med både fællesdans, fællesspisning og fællesskab i det hele taget. Må sige at jeg virkelig er blevet forfalden til højskolelivet (til trods for at jeg kun har været der 2 weekender). Er næsten ved at overveje om jeg lige skulle snuppe en sæson der – men har LIGE sendt min ansøgning afsted til uddannelse. What to do, what to do?!

[billedet er i øvrigt fra flyturen til Mallorca i sommers]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...