Føler mig doven i dag. Sidder bare og laver ingenting, selvom jeg egentlig burde gå i bad, stryge mit tøj, færdiggøre min ansøgning [red. til uddannelse] og pakke! Skal nemlig til Sønderborg i morgen, men kan bare ikke lige tage mig sammen til at få ordnet de ting. Har forresten endelig fået et job nu efter at have gået i en måned uden at få nogen form for indtægter. Var så heldig at få det arbejde tilbage jeg havde inden jeg rejste til London. Men kan virkelig godt mærke at jeg ikke har lavet noget længe. Var på arbejde i går, og i dag kan jeg bare mærke det i ryggen og armene. Så det er vist på tide to get back in the game i stedet for at klynke sådan.
Nå det var jo egentlig ikke det som det skulle handle om. Forleden modtog jeg endelig de Samsøe Samsøe bluser som jeg bestilte for et par uger siden. De er helt fine, men man kan vel heller ikke bilve så overrasket over Samsøe Samsøes basisbluser 🙂 Planen er at beholde to selv og bruge to til gave (min kusine har nemlig fødselsdag i dag). Er bare lidt i tvivl om hvilke jeg skal beholde. Den lyseblå top var egentlig tiltænkt gave, men da jeg modtog bluserne, kunne jeg selv bedst lide den, så den tror jeg at jeg selv beholder hæhæ.
Hvilken af farverne kan I bedst lide?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...