Shirt: Vero Moda, top: Samsøe Samsøe, Vest: Vero Moda, jeans: Global funk 
Endnu et dagens af min søster. Måske nogen af jer tænker, hvorfor det altid er outfitbilleder af min søster og ikke af mig selv. For det første er hun lidt bedre til at stå model end jeg er, eller der er måske ikke meget model over det, men hun er meget naturlig. Og så kan jeg godt lide hendes stil. Den er ganske vist ikke nyskabende eller trendsættende som sådan, men jeg beundrer den måde hun bare hurtigt hiver noget tøj ud af skabet på, og så alligevel ser godt. Også bare i et basic outfit som dette.
Så selv om hendes outfits som regel er ganske simple, så inspireres jeg af hendes stil.
Der er f.eks. ikke noget værre (okay overdrivelse fremmer forståelsen) end en der gør opmærksom på at hun bare har tænkt vildt meget over hvordan hun har sat sit outfit sammen, og så står man og tænker ‘det ligner sgu det hun havde på i går (og i forgårs)’
Nå men anyways, hvorfor ikke ligge billeder ind af en jeg bliver inspireret af 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...