Der er ikke noget mere fancy end at slentre ned af gaden med tasken over armen og en latte i hånden. Så føler man sig lige lidt hævet over alle andre. Starbucks hypen er over os (og det har den nok været længe) til trods for at vi vist egentlig kun har en enkelt Starbucks i Danmark. Alle kendisser render jo rundt med en latte-to-go, så hvorfor skulle en average person ikke følge med? Vi gør jo hvad de kendte gør! Men det er som om man bare kan se når folk kommer gående med deres kaffe i hånden, at de ligefrem prøver at se fab ud. Alligevel har jeg taget mig selv i at gøre præcis det samme. Grunden til at man vælger Starbucks, frem for f.eks. Costa, Nero, Baresso etc. er generelt fordi det er den man har set de kendte og de betydningsfulde vælge ergo er kvaliteten vel god (og man er lidt faab) Må da også sige at jeg er ovenud tilfreds med kvaliteten. Er vild med både deres latte, grønne te, varme kakao og iskaffe.
Er jeg en starbucker eller en starfucker…?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...