Lige et par snapshots fra weekendens strabadser i Sønderbronx, som de seje kalder byen 😛 Var jo ovre og besøge min søster på idrætshøjskolen. Jeg havde virkelig en super god oplevelse og har helt selv fået lyst til at tage på idrætshøjskole. Lige nu står jeg jo i en situation hvor jeg skal finde ud af hvad jeg skal lave. Kom hjem fra England, hvor jeg har arbejdet som au pair, i sidste måned og regner med at starte på noget uddannelse efter sommerferien, så har altså lige nogle måneders tid der skal slås ihjel. What to do, what to do?
Blev helt forfalden til højskolelivet, hvor alle kommer hinanden nær og der foregår en masse hele tiden, og så får man lækker sund mad – så meget som man kan spise 😀 Me likeee! Vi var både ude og bowle og nede i Sønderborg centrum hvor vi bla. var på café Brøggeriet. Lækre nachos, lækre pomfritter OG lækker lækker áioli. Ved ikke om I kender det, men det er en slags dyppelse til pomfritterne – nærmest en slags salatmayonaise med hvidløg og persille. Er ikke sikker på hvad det bestod af, så hvis nogen kender opskriften please do share 🙂 Efter maden fik vi iskaffe – min var med chokoladeskildpadde og min søsters var med Toms orangeknas. Mums! Byen har sådan en hyggelig atmosfære med gamle huse, tror bare det bliver dejligt at gå rundt i den lille by til sommer og så lige sætte sig ind og drikke en lækker iskaffe. Gik også lige på udkig i søsters klædeskab, måtte jo se hvad hun havde erhvervet sig derovre. Der blev også arrangeret en masse på skolen, som volley, bordfodbold turnering og chilleraften med film- og kagehygge. Savner det allerede!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...