Billeder af de über populære cupcakes fra Agnes. Lovede jo lige en opfølger på cupcakesne. Endelig fik jeg smagt dem, og det har vel også mest været pga. den store hype omkring dem her i blogland, at jeg bare måtte smage dem. Vi købte en choko, en red velvet, en raspberry og en pistaccio. Jeg må sige at jeg simpelthen ikke fatter hypen omkring de her cupcakes. Tror egentlig bare generelt der er sådan en cupcake hype for tiden (som vel snart må være overstået!?) Stedet er jo rigtig flot og stilrigt, og cupcakesne ser vildt lækre ud. Når man står inde i butikken og ser på det store udvalg er det svært at vælge fordi der er så mange lækre varianter, og så får man dem tilmed i en fin æske, som får forventningerne til at stige endnu mere. Men de brast altså lidt da først vi smagte dem. De var jo ikke dårlige (slet ikke), men de var bare overhovedet ikke noget særligt – man fik slet ikke den smagsoplevelse man regnede med. Øv øv. Både min veninde og jeg var enige om at vi ku lave nogle bedre selv. Så de 30 kr. vi betalte pr. cupcake har været for udseendet. Kommer ikke med på hypen i denne omgang. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...