…denne cool clutch fra Vlieger &Vandam.;
Har meget længe kigget på den, siden jeg spottede den på en anden blog, men har ikke nænnet at betale 175 euro for den + 20 euro i forsendelse for den. Har dog ikke kunnet få den ud af hovedet. Tidligere i denne måned, kom så deres ss11 kollektion og den er altså bare lækker – denne clutch i alle forårets og sommerens farver og nu i ruskind. De har også andre sjove motiver som knive, skulls og tal. I kan finde kollektionen lige her. Drømmer i hvert fald videre.
Sidder foran en dejlig varm brændeovn og har fået boller og kakao sammen med familien. Nu er jeg prop mæt og orker ikke at rejse mig og forlade den varme stue. Burde egentlig pakke. Skal til søndeborg i morgen og besøge min søster, og har ikke nået noget som helst i dag. Nå men så ved I i hvert fald hvorfor der bliver lidt stille på bloggen et par dage.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...