SNØFT! Var så glad for dem og nu har skæbnen revet dem bort.
Kender I ikke det når man bare har ét par sko man bare altid har det godt i, altid er behagelige, passer til strort set alt, ja et par sko man nærmest kan bo i? Sådan havde jeg det med disse Diesel sneaks, som jeg har brugt flittigt. Men den skæbnesvangre dag hvor de ikke kunne bruges mere måtte jo komme. Og det gjorde den! Først gik de lidt i stykker ved hælen (som I kan se på billedet), men hullerne blev større og større og så begyndte de at gå i stykker indeni, og det er det tidspunkt hvor de også bliver meget ubehagelige at gå i. Da indvoldene fra skoene begyndte at hænge ud fra hullet i hælen, når jeg var ude at gå, måtte jeg indse at jeg vist havde beholdt skoene lidt for længe. De endte derfor i en skraldespand i London inden jeg rejste hjem derfra. Prøver at se det fra den lyse side, så var der jo det ekstra plads i kufferten.
Men jeg har endnu ikke fundet et par sko der kan erstatte disse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...