..den vinterjakke jeg har manglet.
Har virkelig længe prøvet at finde en vinterjakke der havde den der gode balance mellem feminin og – ikke maskulin – bare mindre feminin. Prøvede at forklare det forleden dag, men altså sådan ikke for damet. Lidt ligesom jeg også føler mig bedst tilpas i flade sko. Nå men min søgen havde altså indtil nu været uden held. Det var lige indtil jeg i dag spottede denne frakke fra Zara på en anden au pair. I fell in love. Instantly! Jeg har åbenbart et eller andet med hætter, men det er den der fuldender frakken. Den toner nemlig den ellers feminine frakke lidt ned. Desværre meddelte hun at den var udsolgt i de to Zara butikker hvor hun havde været, for hun købte den sidste 🙁 Forståeligt nok, for frakken var nemlig sat ned fra £79,99 til £29,99. Men men men… Jeg giver ikke op allerede. I morgen må jeg hellere tage på Zara rundtur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...