Meget seriøst billede som passer ind i konteksten
Kender I ikke det når man bare ikke gider gøre noget ud af sig selv. Sådan har jeg det virkelig tit for tiden, og man kan næsten blive helt depri over det. Når jeg ser noget fedt tøj jeg gerne vil købe, så er det som om jeg prøver at overbevise mig selv om at det kan være lige meget med at købe det, da jeg ikke synes jeg har nogen anledning for at gå med det. Jeg har ikke et job hvor jeg kan ‘vise mit tøj frem’. Jeg arbejder (og bor) hos en familie, hvor jeg rydder op, gør rent og passer børn. Der er ikke nogen der skal se mig, og så er det der jeg ender i et par jogging bukser og en hættetrøje. Jeg gider ikke tage make-up på eller gøre noget ud af mit hår. Og så ender jeg med at blive helt nede over at bo i en fashion metropol som London og ikke føle mig eller min position værdig nok til at købe tøjet.
Her er det så jeg tænker, er det ren forfængelighed? Jeg gider ikke gøre noget ud af mig selv fordi ingen ser mig. Det lyder helt dumt, men det er jo altså derfor at de fleste bruger meget tid på at tænke over hvad de tager på – for at vise hvad de har at byde på!
Men det der er ved det, er at jeg jo egentlig ikke føler mig godt tilpas ved at gå og ligne lort, selvom ingen ser mig. For jeg føler mig også som lort (altså ikke bogstaveligt) og det gider jeg ikke.
Tænkte bare om jeg var den eneste (i hele verden :p) der havde det sådan.
Frasen ‘Dress to impress’ passer vel meget godt ind her – og i det hele taget den måde samfundet er på i dag med magtpossisoner der ikke kan blive høje nok. Er samfundet skyld i vores forfængelighed eller er vores forfængelighed skyld i det samfund vi har i dag?
<a href="http://youtube.com/watch?v=pKzINiQq_6A">http://youtube.com/watch?v=pKzINiQq_6A</a>
For deeet er saaamfundet skyld, ja deet er saaamfundets skyld. Samfundets skyld!
Så kom jeg vist lidt langt ud med det jeg egentlig ville sige hehe, men hør da sangen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...