Fik jo lige lovet jer et lille indlæg om the hummingbird bakery og de kager som vi købte derinde. Det er en lille butik, så der er fyldt med mennesker hele tiden. Kagerne var da også rigitg flotte og så utrolig fristende ud. Jeg købte mig en chokolade cupcake med blå buttercreme frosting. Den smagte fint og frostingen er en god kontrast til chokoladen, tilgengæld synes jeg ikke cupcaken havde den der lækre kraftige smag af chokolade – men den så da rigtig fin ud og minder udseendemæssigt om dem fra Magnolia bakery (dem har jeg desværre ikke smagt). C og M valgte begge en brownie med chesecreme på. Smagte selvfølgelig lige på varen, og den synes jeg var ret god, da ostecremen står godt i kontrast til chokoladen og samtidig smagte den heller ikke alt for meget af af oste oste cheesecake – så er man både til cheseecake og brownies er det vist valget. Lækker var den i hvert fald.
Sidst men ikke mindst skulle jeg jo også lige have en kage med hjem til senere. Chokoholic som jeg jo er, valgte jeg en brownie med choco icing. Lækker så den bestemt ud og den smagte også godt, men det blev bare for meget til sidst med den kraftige smag af chokolade og den fede glasur. Fik det fysisk dårligt!! Ej havde også fået lidt meget kage den dag (købte nemlig også en brownie i en coffeshop tidligere på dagen) adr! hehe så nåede jo ikke at føle sult. Nå men anyways som man siger, kagerne var da lækre, men ikke noget ud over det sædvantlige. Det skulle da lige være indpakningen. Hver kunde fik en fin lille æske til sin kage, så man nænnede næsten ikke at åbne den 😛
Jeg ved ikke helt om det mest er udseendet der har gjort den lille bagerikæde så populær. Folk stod i hvert fald i kø langt ud på gaden hele tiden for at få sig en af de fine kager. Nu har England heller ikke så mange bagerier hvor man lige kan gå ind og købe en kage til kaffen (eller afternoon teen). Her render man bare ned i det lokale supermarket og køber med hjem derfra. De har jo alt. Måske det er det som trækker briterne til det lille bageri – den ægte vare. Konceptet er i hvert fald amerikansk og det virker lidt som om det her ovre har opnået en status ala den Magnolia bakery har i New York!
Hov det blev et lang indlæg. Stopper nu. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...