I går var jeg en tur i Notting Hill, for at se det berømte Portobello Market som ligger på den mindst lige så berømte gade Portobello Road. Gaden har en rigtig hyggelig stemning over sig med sine farverige huse og små butikker. Selve markedet minder lidt om det i Camden, men Notting Hille har en mere hyggelig atmosfære hvor Camden er lidt mere flippet.
På Portobello Road ligger der en lille vegetarisk take away. Butikken ligner absolut ikke noget særligt udefra – ser nærmest lidt faldefærdig ud, men der var det der gamle og antikke over næsten alle de små gadebutikker, så det passede fint ind i stilen. Maden var til gengæld også rigtig lækker! Købte en standard box til £4,10 og så kunne man ellers vælge i mellem alt muligt lækkert indtil bægeret var mere end fyldt op. Jeg fik bla. kartoffel, kogte gulerødder, chili sin carne, ægnudler, rødbede, salat, ris og pasta i min. Rigtig lækkert! Og så drak vi selvfølgelig ginger beer til 😉 Det har nu ikke meget med øl at gøre, nærmere en slags lemonade eller sodavand med en gennemtrængende smag af ingefær og lidt citron. Dessert skulle vi jo også have og på Portobello Road ligger en af de berømte Hummingbird bakeries. Tror jeg ligger et særskilt indlæg ind om det og de kager vi købte, selvom I nok kan se hvad jeg købte på billedet 🙂

Håber I havde en dejlig lørdag og at I nyder jeres weekend. XoXo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...