Elsker bare Krispy Kreme’s doughnuts. Favoritterne er den originale, som mine tænder altså bare løber i vand over. Den er så lækker, med den bløde dej overtrukket med den lækreste glasur. MUMS! Min anden favorit er chocolate dreamcake, som er en doughnut med chokolade glasur. Men indeni i gemmer der sig en lækker chocolate fudge. Den er bare god for chokolade elskere! Kan klart anbefale disse to varianter.
Jeg vil også prøve nogle af de andre, for der er jo så mange at vælge imellem. Men kender I ikke det at når man har fundet sine favoritter, så ender man altid med at købe dem, selvom man havde planlagt at prøve noget nyt 😛

Nå det skulle også bare være et hurtigt indlæg, skal nemlig ud og spise med pigerne om lidt og så i byen bagefter. Ja ja her ovre går de i byen alle dage i ugen 🙂
????

???
Se lige hvordan glasuren nærmest render af. MUMS!

???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...