Så er jeg endelig tilbage på bloggen igen. Har været (og er stadig) lidt halvforkølet, så har ikke haft så meget energi og har ikke været i humør til blogskrivning. Sorry. I går fik jeg dog været på januarudsalg på Oxfordstreet, hvor jeg fik brugt en masse af de pund, som jeg havde fået i julegave 🙂 Dejligt! Fik brugt en hel dag på det, og det var også rart bare at tulle rundt der inde alene.
Her er nogle af de fund jeg fik gjort mig.
Pallietbesat leopard taske fra Primark £5

 Ballerinaer fra Primark £8
 Kjole fra H&M; i silkemix. Synes ikke helt kjolen kommer til sin værdighed på det her billede. Den kommer lidt til at se plastik agtig ud. Den skal nok ses på, nå det må I have til gode. Synes den er så smuk i virkeligheden, sådan i champagne farve og så til den nette sum af £10 !!!

Poncho fra H&M; £15
Hvis man kigger godt nok efter er der en dut forneden på ponchoen som ikke bør være der – nemlig alarmen!! Hvor irriterende at opdage det når man er kommet hjem. Så nu skal jeg ud og finde en H&M; og pænt spørge om de vil tage alarmen af.

Skinny jeans fra Primark £8
Synes de her jeans ville passe perfekt sammen med ponchoen (når alarmen er pillet af), ballerinaerne og leopard tasken. Så fik jeg købt mig et helt outfit jo.

 Bikini trusser fra River Island £6
Elsker elsker elsker detaljen med de små fine dutter/blomster ting

Fik forresten også lige købt et par ting i Danmark inden jeg tog tilbage. Dem kan jeg lige vise jer i morgen.
Nu vi snakker om Danmark, så har jeg hørt at sneen ikke er hetl væk endnu. Her ovre har den været væk lige siden jeg kom og vi er vist på omkring plus 9 grader. Desværre har det så bare regnet en del. Så vejret er egentlig mere til storcenter shopping end gade shopping. Men pyt, man render jo alligevel hele tiden inde i butikerne 😛
Har I fået gjort jer nogle gode januar fund?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...