1.

??
?

2.

?

3.

Jeg har tænkt over nogle ting jeg gerne vil ændre på eller gøre bedre her i 2011. Når man først går i gang med at tænke over det, synes jeg man kan komme frem til en del ting man gerne vil ændre. Herunder kommer mine tre hoved nytårsfortsætter.

1. Gøre mere ud af mit udseende, bare småting som at variere mine frisurer lidt, tænke mere over hvad tøj jeg tager på, i stedet for bare at hoppe i det afslappede. Så føler man sig også lidt bedre tilpas.

2. Leve sundere. Det med slankekure er ikke lige mig for det holder jeg ikke alligevel. Tænker bare at ændre det småt i småt ved bla. at bestræbe mig på at spise 6 stk. frugt og grønt om dagen og skære ned på kage og chokolade. Det hjælper jo ikke kun på mit velvære, men også på min hud. Win Win 😀

3. Tage det som det kommer med hensyn til valg i livet. Jeg mener alle har store forventninger til en og spørger hvornår man skal læse videre og hvad man skal læse til. Og jeg ved det virkelig ikke! Det har stresset mig lidt, fordi man ville ønske man kunne give et svar. Man kan let føle sig presset, ikke kun af de mennesker omkring en, men også af samfundet som helhed, til at være noget man måske ikke kan leve op til, og det er for mig ret skræmmende. Så nu jeg vil prøve at blive bedre til at tage tingene som de kommer og se hvad der sker. Vælger jeg en uddannelse som ikke lige er mig, kan jeg altid droppe ud igen og vælger jeg istedet at stå i en eller anden butik, så er det sådan det er. I hvert fald til jeg tager et nyt valg 🙂

Har I nogle nytårsfortsæt og ligner jeres nogle af mine?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...