?

Mine yndlings fra Butler & Wilson – fine sko øreringe

?

???

Butikken på South Molton Street

?

?

Blomster armbånd

?????????

Fine blomster øreklips
 Butler & Wilson har nogle rigtig fine smykker og de er kendt for at pryde deres kreationer med Swarovski krystaller. De har deres to butikker i London, hvor der udover smykker i alle afskygninger, også sælges tøj. Er økonomien ikke lige til at tage en tur til London, har de heldigvis også deres egen webshop, som bestemt er et besøg værd. Jeg kan rigitg godt lide Butler & Wilson, da de har nogle lidt ekstravagante smykker. På billederne ovenover kan I se mit lille udvalg af deres smykker. Jeg synes at armbåndet passer super godt til nytårs aften da det er lidt over the top, som det jo også helst skal være til nytår.
Tjek deres hjemmeside ud lige her og se om der er noget der frister 🙂
??
??
??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...