Har været nede på stamcaféen sammen med Kirstin i dag – skulle egentlig have været ude at finde julegaver, men er lidt sløj og halvforkølet, så orkede ikke rigtigt. Har heller ikke plads til flere ting i kufferten (frygter jeg skal betale overvægt). Pakkede den forleden dag, bare for at se hvor meget mere jeg kunne tillade mig at købe – ikke mere! Og jeg har ikke en gang pakket de sidste ting endnu, og jeg SKAL have presset nogle flere julegaver ned i kufferten.

Billedet passer egentlig ikke ind i konteksten, men da jeg sad og kiggede mine billeder igennem, faldt jeg lige over dette og mindedes hvor meget jeg savner disse sko. De står desværre hjemme i Danmark – det var trods alt begrænset hvor meget jeg kunne tage med til London. Købte dem i sommers på en ferie til Mallorca og har kun fået brugt dem 2 gange – aalt for lidt hvis I spørger mig 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...