I dag har jeg været til julehygge med klippe/klister og æbleskiver og glögg. På vej dertil fik jeg lige købt lidt julegaver. Jeg planlægger at lave nogle kurve med forskellige ting i (skal nok lægge billeder ind af det på et tidspunkt). Synes selv det er en super idé til dem man ikke ved hvad man skal give, og så er en af Londons mange 99p stores jo perfekt til at finde en masse småting til kurvene, for der er alt muligt og så er det – som navnet jo siger – sååå billigt. Selv om jeg havde aftalt med mig selv at jeg egentlig kun skulle købe julegaver, faldt jeg altså over en cardigan i H&M.; Den er rigtig sød og så er dyreprint jo også en af sæsonens tendenser. Den var nu heller ikke så dyr.
Tror jeg vil bruge den med en løs top inden under og med et par jeans og mine mørkelilla ankelstøvler til (hvis ikke man af nødvendighed må ty til vinterstøvlerne). Casual men pænt. 
?

Zebrastribet cardigan fra H&M; £14,99

?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...